Webdiensten - Lissenberg Graphics & Design

Webdiensten

Wij verzorgen websites en automatisering in de vorm van maatwerk applicaties. Een website zien wij als een marketing tool en wij denken van concept tot realisatie met u mee.

 
  Starterspakket

Website

Logo & Huisstijl

Visite kaartjes
 

Brochure


  Webdesign

Website

Webshop

CMS / Beheersysteem


  Internet Diensten

Domeinnaam

Hosting

Zoekmachine optimalisatie

Maatwerk applicaties

Service
Waarom zou u voor ons kiezen ?

Wij verzorgen maatwerk dat aansluit op uw wensen. Ons CMS systeem ofwel beheersysteem is zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor kunt u ook met weinig technische kennis goed uw website beheren. Naast de website, die zoekmachine vriendelijk is ingericht, geven we desgewenst advies en denken we met u mee over tekst en invullen van de site. We richten sociale media voor u in (in huisstijl) en koppelen diverse diensten, zoals facebook en twitter voor u. We richten alles zo in dat u met zo min mogelijk handelingen uw promotie en boodschap zo breed mogelijk kunt communiceren.

Daarnaast zijn onze websites in techniek afgestemd op de laatste standaarden. Dit betekend dat onze site op alle media, zoals Ipad, Iphone, Android tablets en mobiele telefoons, goed worden weergegeven.
Tevens worden websites ook in alle browse, zoals IE, Firefox, Google Chrome en Safari goed weergegeven. 

Onze websites worden ook wel eens door externe partners getest op kwaliteit. Een voorbeeld is dat een van onze websites door 4 onafhankelijke professionals getest op techniek en vindbaarheid. We zijn blij om u te melden dat we hierbij hoog hebben gescoord. Dit sluit aan bij onze werkwijze dat we u een effectieve marketing tool in handen willen geven.

Follow Lissenberg Graphics & Design