Voor Peter van de Gaag de fotografie verzorgd in Odeon te Zwolle. De website bevat multimedia toepassingen en heeft de functie dat achtergrond foto van website rouleert. - Lissenberg Graphics & Design

Toetsenist Peter van der Gaag

Peter van der Gaag (1988) is een zeer veelzijdig musicus, arrangeur en componist. Sinds 2011 is Peter artistiek leider en pianist van het gospelkoor The Rejoice Singers uit Harderwijk, waarvoor hij tevens arrangementen schrijft. Daarnaast speelt hij Rhodes, synthesizer en hammondorgel bij verschillende projecten en treedt hij regelmatig op als pianist en gitarist met zangeres Dian Heerema als duo Musiquette tijdens (trouw)diensten, feesten en recepties. Samen werken zij ook aan hun eigen popnummers (voor meer informatie hierover, zie www.musiquette.nl en www.deann.nl). Ook geeft hij sinds 2004 piano- en gitaarlessen vanuit zijn eigen lespraktijk.

Lissenberg Graphics & Design heeft voor Peter van de Gaag de fotografie verzorgd tijdens examen in Odeon te Zwolle. De website bevat veel multimedia toepassingen en heeft ook de functie dat de achtergrond foto van de website kan rouleren.

Bekijk de website van Peter van de Gaag >>


Toetsenist


Klik op de afbeeldigen hiernaast om de foto's groot te bekijken >>


Ga naar het uitgebreid portfolio >

Follow Lissenberg Graphics & Design