Amber huidverbetering is de schoonheidsspecialist in Zwolle die u een uitgebreid programma op het gebied van huidverzorging en huidverbetering biedt. - Lissenberg Graphics & Design

Amber huidverbetering

In 1986 startte Margje van de Koot haar praktijk. Amber huidverbetering is gevestigd  in een gemeentelijk monument op de begane grond aan de Eigenhaardstraat te Zwolle in de wijk Assendorp. Amber huidverbetering is aangesloten bij de ANBOS en een erkend stage-bedrijf.

Het beroep schoonheidsspecialiste maakte enorme ontwikkelingen door, die Margje enthousiast volgt en toepast. Amber huidverbetering is de schoonheidsspecialist in Zwolle die u een uitgebreid programma op het gebied van huidverzorging en huidverbetering biedt. In een rustgevende omgeving vindt u gespecialiseerde behandelingen die met uiterste zorg op maat zijn samengesteld en van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Amber huidverbetering begeleiden en adviseren u graag over de diverse behandelingen en producten die bij uw huidtype, of huidprobleem passen. Daarbij zorgen ze er uiteraard ook voor dat ervaren handen u meevoeren naar heerlijke ontspanning: een moment voor uzelf, zodat u als herboren de draad weer kunt oppakken.

Lissenberg Graphics & Design heeft de website ontwikkeling en de bedrijfsfotografie verzorgd voor Amber huidverbetering. Ook de sociale media, zoals facebook en twitter zijn ingericht en gekoppeld. We hebben met veel plezier mee gewerkt aan de marketing van Amber huidverbetering te Zwolle.

Amber te Zwolle


Klik op de afbeeldigen hiernaast om de foto's groot te bekijken >>


Ga naar het uitgebreid portfolio >

Follow Lissenberg Graphics & Design